DET UDRIKKELIGE VAND

Du må gerne kopiere, men angiv venligst din kilde. www.olebroend.dk

 

Det er en varm og solrig dag, og du har gået i lang tid og har længe været meget tørstig.

Du kommer til et sted, hvor der står en meget stor tønde, fyldt med helt klart og friskt vand. Du glæder dig til at få slukket din tørst, og du kan næsten ikke vente med at drikke dit første store glas, af det lækre kølige og forfriskende vand.

Før du sætter glasset til munden og mærker det kølige vand på dine læber, holder du glasset lidt op, for at nyde synet af de forfriskende dugperler, der har dannet sig uden på glasset. Du tager hurtigt den første store begærlige slurk, før du ænser at vandet smager afskyeligt med en meget kraftig saltsmag. Du forsøger at spytte det sidste vand ud, som du har har i munden, men alligevel har du fortsat den her meget kraftige saltsmag i munden.

Du er stadig tørstig, så du kigger ned i tønden, og vandet ser fuldstændig friskt og klart ud, men du ser også, at der er to haner nede i bunden af karret. Den ene er en taphane og den anden er en påfyldningshane, hvor du kan påfylde friskt rent vand, så du starter med at tømme tønden for vand og fylde det op igen, og straks du har gjort det, tager du et nyt glas vand og glæder dig til at få slukket din tørst, men endnu engang bliver du skuffet, for det nye vand smager stort set lige så grimt som det første.

Du bliver selvfølgeligt irriteret og tømmer tønden endnu engang, og tilsætter denne gang det nye påfyldte vand nogle friske citroner, samtidig med du fremsiger en bøn og velsigner vandet.

Senariet gentager sig endnu en gang, men da du er en handlekraftig og stædig person, tømmer du igen tønden for vand og opdager nu, at der på bunden af tønden, ligger en stor klump salt. Så uanset hvor ofte du skifter vandet, eller hvad du tilsætter det friske dejlige vand, så vil saltklumpen gøre det udrikkeligt. Du erkender, at du må fjerne saltklumpen, før du kan nyde det dejlige friske og livgivende vand.

Tønden med vandet kan sammenlignes med vores sind og saltet kan sammenlignes med frygt, had, nag og manglende evne til at udvise tilgivelse. Uanset hvor meget godt vi tilføjer vores sind af gode gerninger, modtager healing og bliver bedt for, er vi nødt til at fjerne den eller de klumper af frygt, had, nag og manglende tilgivelse, før vores sind igen kan modtage det klare og friske vand.

Hvilke klumper har du, der skal fjernes, før du kan nyde det forfriskende og livgivende vand?

Ofte er det nogle skjulte og ubevidste tanker og billeder, der hindrer dig i at kunne nyde dit liv fuldt ud?

Hvad gør du så, hvis det er skjulte og ubevidste tanker og billeder der er årsagen?

Her er Energihealing et godt bud på en effektiv løsning – se mere på www.energihealing.nu