Hvad er du imod og hvad er du for?

Mange udtrykker sig ofte  meget præcist om, hvad de ikke kan lide, hvad de er modstander af. Nogle udtrykker sig endda så ofte om, hvad de ikke kan lide, at de måske endda bliver kaldt negative.

Nu er spørgsmålet så, er det OK at være negativ, og svaret er både ja og nej, for hvis du bliver i det negative, vil du fokusere på det, og så vil du automatisk tiltrække mere af det negative. Men modsat er det også med til at gøre dig bevidst om, hvad du bestemt ikke ønsker.

Jamen – Hvad så? Joh, ved at du bevidst gør dig klart, hvad du bestemt ikke ønsker, kan du vende det til, at du kan være bevidst om, hvad du virkeligt ønsker.

Hvordan gør jeg det?

Her er det så, at tiden er inde til, at du skal begynde, at arbejde med at ændre dine negative frekvenser, og skabe nogle positive frekvenser, så du begynder, at tiltrække det du virkeligt ønsker ind i dit liv. Du begynder at manifestere dine ønsker stille og roligt, indtil de bliver til virkelighed.

Er det virkeligt så enkelt og nemt? Igen er svaret både ja og nej. For de fleste, er det en fantastisk personlig rejse, hvor de bliver mentalt udfordret, men samtidigt lærer at gøre brug af deres mentale evner, og derved styrker deres glæde og lykke, så de oplever mere selvtillid, tryghed og ikke mindst kærlighed til sig selv og taknemlighed til livet.  Men de fleste har også brug for en mental mentor, der kan hjælpe dem frem mod deres mål.

Hvad gør jeg så?

Ja, du kan jo vælge at være tilfreds med at gå og brokke dig, og være modstander, og bevare dine negativer holdninger til alt muligt. Så bliver du i det samme tomme og trælse liv, som du går og brokker dig over. 

Du kan også vælge selv at prøve på at ændre dig, så du får en mere positiv livsindstilling, men kun 3 til 5% formår at gøre dette.

Eller – du kan vælge en langt mere sikker måde. Du kan kontakte en mental mentor, og få professionel hjælp til at ændre frekvens, og lære at manifestere det du ønsker.

Er du modstander, eller vil du gerne lære at være forstander?

Jeg tilbyder dig en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi finder ud af, hvad der er dit behov og dine ønsker, samtidig med at vi aftaler en pris.

Hvorfor vente  –  Få professionel hjælp  –  Kontakt mig nu.