TANKER ELLER FØLELSER?

HVAD ER BEDST, TANKENS KRAFT ELLER FØLELSERNES KRAFT?

Udsender tanker frekvenser (vibrationer) ud?   Ja

Udsender følelser frekvenser (vibrationer) ud?   Ja

Kan disse tanker eller følelser være både positive og negative?   Ja

Hvad er så forskellen?

Følelserne er stærkere end tanken.

Tanker kan virke som en katalysator for følelserne, men følelserne vil overtage de frekvenser, som du sender ud.

Dine følelser er med til at præge dit ubeviste sind

Dit ubevidste sind er med til at påvirke dit hjerte

Hvad dit hjerte er fyldt med, handler du ud fra

Hvad betyder det?

Lad os tage et typisk eksempel. Du har et dårligt selvværd og deraf dårlig selvtillid. Nu tænker du for dig selv, og siger det måske endda højt, at du tror og stoler på dig selv, at du er god nok som du er, og at du har fortjent succes på alle plan.

Dine tanker er nu katalysator, og har sat gang i nogle følelser. Du visualiserer, at du står foran en masse mennesker, som klapper af dig, og du forestiller dig, at du har succes. Du prøver endda at se for dig, at du har masser af penge, stor villa, bil og en smuk partner, der elsker dig.

Det er supergodt, men inderst inde kæmper dit ubevidste mindset imod. Alle dine gamle negative følelser omkring dig selv blusser nu op, og overtager dine nye tanker, og hvad sker der? Ubevidst sender du de forkerte følelser ud (de forkerte frekvenser ud), og derfor modtager du også de forkerte frekvenser retur. Du har ganske enkelt manifesteret de forkerte ønsker.

Det kan i værste fald bevirke, at du udsætter din krop for en negativ og skadelig stress, samt at dine gamle uhensigtsmæssige overbevisninger bliver bekræftet og dermed forøges. Og frem for alt, du har ikke opnået det du virkeligt ønsker dig.

Lad os tage et andet eksempel. Du lider af klaustrofobi, og du går ind i en bygning, hvor der er flere store elevatorer. Dine sanser registrerer det hele, og straks begynder din mave at snøre sig sammen. Du skal kun op på første sal, hvor der er en dejlig stor trappe op til, men alligevel spiller dine følelser ind, og du har det rigtigt ubehageligt. Nogle har lært sig selv, at bruge tankens kraft, nogle bruger hypnose, men stadigvæk har de den her ubehagelige følelse i maven.

Det kan også være andre fobier, som hvis du f.eks. er bange for hvepse og bier. Hvis du befinder dig i en skøn natur med masser af smukke blomster, snører din mave sig sammen, fordi du allerede føler alt muligt kryb og flyvende trusler omringer dig, og de er alle sammen parat til at angribe dig.

Når dine celler modtager signaler fra dit sansesystem, begynder der en kommunikation af informationer. Din hjerne fortæller dig måske, at du ikke burde være bange, men hvis dine celler tidligere har oplevet en lignende oplevelse og følelse, noget negativt eller ligefrem livstruende, sender de derfor en alarmbesked tilbage til Amygdala, som omgående kvitterer med at sende denne frygtbesked ud i hele kroppen, specielt til de organer, som er med til at fremkalde Adrenalin, Noradrenalin og Kortisol.

Angst og stress hormoner bliver sendt ud i hobetal, og denne ubevidste frygt overtager din sunde fornuft, og får dig til at reagere ud fra denne frygt eller negative og uhensigtsmæssige respons, som dine celler sender ud.

Jamen, er der så ikke noget, jeg kan gøre, kan jeg så lige så godt give op?

Der er en løsning!

Du kan lære at bruge dit bevidste og ubevidste mentale sind, til at ændre dine negative og uhensigtsmæssige indre ubevidste overbevisninger.

Du kan heale dine følelser, helt ned på det ubevidste cellulære plan, så du ikke lader dig påvirke af gamle uhensigtsmæssige billeder, der påvirker dig negativt.

Lyder det som vrøvl?

OK, ud over en energihealing af dine celler, kan du bruge dine negative følelser, til bevidst at udsende de positive frekvenser, som du ønsker skal blive til virkelighed.

Du kan sagtens prøve med at tænke positivt og lave positive affirmationer, men chancen for at du ikke får succes med det, er desværre meget stor, og det er en meget langsommelig vej at gå.

Ved at fjerne de ubevidst negative og uhensigtsmæssige følelser fra dine celler og dit ubevidste sind, får du nærmest en ny start på livet. Du vil næsten omgående mærke forskel.

Energihealing er nok den mest effektive måde, til at heale og fjerne de årsager, der er til dine udfordringer.

Jeg underviser i Energihealing (energihealing.nu), som netop fjerner årsagen til dine udfordringer.

Jeg hjælper dig til effektivt, at bruge dit ubeviste mentale sind (som udgør 95% af dine handlinger), så du bliver bedre til at styre dine følelser og handlinger.

Jeg hjælper dig til, at udsende de rigtige frekvenser, så du modtager, det du virkeligt ønsker og fortjener.

Det lyder dyrt!

Måske, men det er det nu ikke, og jeg er så sikker på et positivt resultat, at jeg giver en 100% tilfredshedsgaranti.

Ikke nok med det, så tilbyder jeg dig lige nu en gratis energihealing (gælder hele januar 2022).

Ja, du kan 100% gratis og uforbindende vælge 1 gratis energihealing ud af 10 forskellige forud indtalte healinger. Selv om der står en pris, skal du ikke betale for den 1. energihealing.

KLIK HER:  https://www.energihealing.nu/online-energihealing/

 

Næste gang, vil jeg skrive om, hvordan du kan gøre brug af negativer og positive frekvenser/billeder til at manifestere dine ønsker.

Hvis du ønsker at få et link til dette, skal du blot sende en e-mail til mig:

ole@olebroend.dk